2008. április 24., csütörtök

Ezt kaptam Katától! Most tiszta boldog vagyok! :))) Csak a majmos részét hímzem meg sztem, és már este nekiveselkedem...úgyis ébren kell tartanom vhogy, mert az a k***a "csiga"TV2 a filmem utolsó részét áttette 23:30-ra, a 20:15-ről..helyette nézhetek gyagya főzőműsort....Hal a tortán...agyrém....
Ezt pedig nektek szeretettel, csak úgy....
http://www.dmc.dom/mjRS/1/doc/diagrammes/_update17/FCE-0811.pdf
Minden drága kedves Barátném, aki megkeresett, mert segíteni szeretne! Bocsánat de rosszul fogalmaztam, nem azt írtam le amit szeretnék...szóval olyan keresztszemes mintát keresek(kihímezhető, aminek ez a "sehallselátdömötör" a témája :)
Ezidáig 2 Dimensions képet találtam - mintám még nincs hozzá!!! - de nem ragaszkodom feltétlenül ehhez..jöhet bnmi ami ilyen témájú...vmi kis élces fricskát muszáj ide mügém...szóval értitek;)

2008. április 23., szerda


Na mit szóltok!?:) Itt tartok a "Lusta Sal"-ommal...





Ebben a témában keresek xszemes képet(mintát), tudtok segíteni!? Sztem igen frappáns lenne az irodámba ide a fejem mögé :)))))

2008. április 22., kedd


Sokat olvasom mostanában-igyekszem kihasználni azt a holt időt amit a buszozás miatt kell elsenyvednem...öröm az ürömben :) .... Steven Saylor a nagy kedvenc mostanság, apránként szedegetem össze az összes Magyorországon megjelent művét... ja és a műfaj történelmi krimi...római kor...nagy kedvenc volt mindig is...talán ezért ment könnyen anno a római jog is....olvasott tőle már vki vmit!?

2008. április 21., hétfő

Sikerült tökéletesen felülmúlni mostani punnyadt énemet :) 2,5 blockot meghímeztem egy hétvégén a lusta SAL-omnól ...juhéééééééé!!!!!!!!! Persze foton még nincs, mert mindig elfelejtwem feltölteni az elemeket...nade;)..ami késik nem múlik....a nagy alkotás némi enyhe ételmérgezés következménye...romlott étel a fogadáson...suliba el se tudtam menni...nézegettem a wc papír ábráit egész éjszaka...elég helyesek;) Így alkottam...isteni szuper volt...DVD-t néztem...párommal is romantikáztunk egy napot...egyszó mind száz...végre egy "normális" hétvége...jó darabig nem lesz...most ugye munkaszombat... a sztachanovistáknak-mint én-, esze Hair, másnap Hódmezőgazda kiállítás a Párocskámmal..megyünk tehenet nézni...megoint előveszem utána a tehenes Susannámat, amit ilyenkor és ennekhatására kezdtem :))

Emlékeztek erre!? már látom magam bezsongva a tehenes hímzésekért....nem vagyok komplett :))Új oldalelemmel bővültem! :) Heti xszemes blogajánló...minden héten felrakok ide egy blogot, amit szerintem érdemes nézegetni....


2008. április 15., kedd

Ajándékot kaptam ma! A KRUMPLIRÓZSÁT! :)) Sofie szervezett nekem egyet, ami még nem ért ide-szervezési nehézségek miatt, de Clinique titokban küldött egy DVD-t...uh lányok...nagyon-nagyon KÖSZÖNÖM!!!!!!

2008. április 14., hétfő

Ma feltöltöm végre az aksimat és befotózom a lemaradásom...csigán de készülget a Lusta SAL-om harmadik blockja - igaz április van :) -nincs nagyon kedvem semmihez..talán az idő...talán a sok munka...jó lenne egy hét aktív szabi...aktívan hímzős szabi...hát idén már nem biztos, hogy nagyon összejön...
Megvettük a hétvégén a karikagyűrűket...ahhoz képest, hogy úgy indultunk neki, hogy a lehető legegyszerűbbet vesszük meg sikerült a legbonyolultabbat kiválasztani...fehérarany-sárgaarany kombináció, mattított, bemart, metszett, belül még vésettünk is bele..szóval :)...szép!!!...majd mutitom....ez volt az egyetlen, ami mindkettőnknek azonnal teszett...gyarapodtunk még 1-1 farmerrel, meg egy kis orrfolyással :) ... ja meg egy antik ülőgarnitúrával és egy kocsival;)......almazöld "tornádó" :)))) evvel fogok száguuuuuuulllldozni ;) ésss...éssssssss...Clinique-tól érkezni fog egy meglepim...annyira várom...és el sem tudom képzelni, miért kapom...mert olyan jó vagyok :))

2008. április 6., vasárnap

PIF (PAY IT FORWARD)
Ma bevégeztem az elmaradásom - "páratlan" voltam ezen a hétvégén - képet nem rakok fel, nem lövöm le a meglepit;)...szóval keddtől lesd a postást Drága Ercsu! :)))
Szerdán este találkozom egy baráttal a "régi" életemből...vegyesek az érzéseim...jobban vágynék egy hímzős estére...na pá, mára ennyi...rácsörgök a kedvesre, hogy neme meggondolta magát;)

2008. április 3., csütörtök


Keresem ezt a filmet DVD-n!!

2008. április 2., szerda


Feltöltöttem a multiply-os könyvtáramba az elkészült munkáimat...mármint amiről készült kép és meg is találtam nagy hirtelenjében!;) Jó böngészést....

Hát ezek lennének...kb ezeket tervezem a közeli 10 évben megcsinálni :))) ...anno szégyenfalnak tituláltam, meg napi bontásban más-mást hímeztem, meg 50-es lista, meg miegymás...na mára ezt feladtam...egyszerűen bevallom, hogy szevedélyes MUK-os (Mindig Újba Kezdő) vagyok(már nem tudom hol olvastam..de találó)...viszont megnyugtat, hogy azért mióta hímzek...cirka 5 év, rengeteg munkát készítettem...egyszer csinálok képtárat...túl sok elajándékozott holmim van..hogy azért lássátok nem csak belekapok mindenbe hanem vannak kész munkáim is :) ..."jópár";)

III./Ezeket pedig már elkezdtem ....jó lenne készen látni őket.... hamarosan...a Navicátából már kevés hiányzik...kicsi kontúr..hópihék....az epresem 1/3-a van kész kb., a BDD kiszabva a széle megkezdve(kb.15 szem), az epres táskám kiszabva becsomizva bökködésre vár,mint egy kit...
II./Ezek végére pedig sürgősen pontot kellene tenni még idén....
Tartok némi képes beszámolót, arról, hogy mi mindent kéne nagyon sürgősen megbökködnöm...

I./ összeírtam egy listát az előbb...csak a kitek...borzasztó...(ja mert nincs főnök;)...lógok a szeren...:) szóval ezek lennének.... ha idén egyet kivégzek, akkor már boldog leszek.....

2008. április 1., kedd


Új blogokat vettem fel a "blogok amiket olvasok" listámra, név szerint : Alda, Norvéghalász, Györgyi, Kata, Lapplisor, Sofie, Tündérke :)
Vettem ma egy antik nappalibútort, ha jól sorolom be kb. neobarokk lehet, egy nagy kerevet, 2 fotel és egy asztal ...csodás...még nem tudom hol fogom tárolni, amíg megvesszük a házikót..találtam hozzá való szekrényt, kézifaragású, diófa...lehet azt is megveszem...és akkor ezzel kész is a nappali..ja meg egy csillárt még felhajtok...vmi kovácsoltvasat..vagy nem is tudom...
Meg van még egy meglepi magamnak, de csak akkor árulom el ha sikerül...vagy már beszéltem róla!? nem is tudom olyan szórakozott vagyok...kaptam virágcsokrot a kollegáktól, tortát, csokit, képeslapot és pálinkát :) ...boldog utónévnap nekem...
Sütit sütöttem - kókuszos-csokis-rumos (Iancsa féle - örök hálám azóta ezzel brillírozom mindig!!) - ebédet is főztem - császárburgonya - de se hajat nem mostam, se nem hímeztem...viszont olvastam 11-ig ;)
Nemsokára megérkezik reményeim szerint az antik csipkém is amit icitáltam a teszveszen...160*12 cm...egyszerű rózsamintás filet, alul hullámmintás...ebből csinálom az "osztrákos" vitrázs függönyt a majdani konyhámba.