2009. február 17., kedd


Ömlik a hó. Kocsival jöttem, de lehet busszal kell hazamennem, annyira szakad...és meg is marad minden egyes pihe úgy látom :(. Mivel tegnap éjszaka dolgoztam így nem tudtam hímezni a monocrom SAL-omat (még tavalyi lemaradás), pedig vasárnap befejeztem a7. blockot. Már "csak" kettő van hátra:)) és mehet a keretezőhöz utána pedig az ágyunk fölé.
Sziciliában élő húgocskám kiválasztott magának egy tésztás képet egy régi DFEA-ból. Namármost ez így rendben is lenne, csak nincs meg hozzá a kulcs...vagy kutatómunka vagy pedig választok önhatalmúlag neki egy másikat, ami tésztás.
Amúgy jól vagyok, alkotok is de sajna kevesebbet, mint szeretném.Persze grandiózus ötletek mindig vannak a fejemben.
Nemsokára jön vmi agykúrkász - volt egy személyiség teszt - azt fogja személyes elbeszélgetés keretében kielemezgetni...előzetesben annyit tudunk 2 főnek nagyon rossz lett. Kérdem én mi a rossz?Biztos kiderül vmi bődület rólam :)..na majd referálok.

(Ez azóta megtörtént, semmi olyat nem mondott amit ne tudtam volna eddig is magamról, szóval a két kiugróan teljesítőben nem vagyok benne :)

Páromtól megkaptam az ukázt: próbáljak vhogy hazadöcögni a kicsikocsimmal, aztán holnaptól buszozhatok. Mit ne mondjak bennem van a félsz.
Ma este lasagnét sütök, és előveszem a SAL-omat...és csak ha kész akkor mutatom meg...bibibibbi :))

2009. február 16., hétfő

Véget ért a móka mára, zárul Heni mókatára! :) Tessék izgulni, ugyanis sorsoltam..... ...szazu !
Drága Szazu küld el nekem a címed és postázom az ajándékcsomagot...lehet izgulni!! :))

Mindenkinek köszönöm a "színvallást" ;), nem leszek hálátlan, időmtől-hímzőkapacitásomtól és persze a jeles alkalmaktól függően továbbra is lesz nyereményjáték.

2009. február 5., csütörtök


Igaz még nincs "blogszülinap"- az májusban esedékes, de helyette van 10.000 látogatás! Hát, hogy őszinte legyek ez vmi hihetetlen, márminthogy kíváncsiak annyian a blogomra, hogy 10.000-szer megnézzék...VALAKIK :)) Én erre lennék kíváncsi! Kik azok akik számára érdekes vagyok, vagy szeretik a munkáimat!? Épp ezért meg szeretnélek kérni kedves olvasó, hogy írj egy megjegyzést ehhez a bejegyzéshez 2009. február 15-ig, hogy megtudjam, hogy Te vagy az ...az OLVASÓ ...és írd le azt is miért kattintottál rám...tetszenek a hímzéseim, vagy a barátom vagy, vagy jókat derülsz a béna nyafogásaimon, vagy kihozta a kereső, vagy bármi... Ezt a kedves gesztust pedig honorálni fogom, méghozzá egy meglepetéssel, egy AJÁNDÉKKAL, amit február 16-án fogok ünnepélyes keretek között kisorsolni.