2009. április 16., csütörtök


Rengeteg minden történt velem az utóbbi egy hónapban. Arcüreggyulladás, kirándulás, tavaszi nagytakarítás, öröm és bánat...de a legfontosabb talán az, hogy 6. hetes kismama vagyok. Még szinte fel sem fogom, még szoktatni kell magam a gondolathoz, nem úgy mint az apucit aki a fellegekben jár folyamatosan, miközben én hol émelygek, hol hányok, hol a gyomrom szakad ki, hol a fejem zúzzák mázsás kövek.De ha túl leszek a nehezén - első három hónap - minden jobb lesz mondják. Úgy legyen!:) Vágyom én is a boldog, kiegyensúlyozott kismamaságra. És ma bejelentettem a munkahelyemen is. A várttal ellentétben nagyon pozitív volt a fogadtatás, még a távmunkába is belementek,...szóval minden jól alakul úgy tűnik...remélem ez így is marad.
Még nincs babaszoba design, és még hímzésötlet sem...de majd azért gondolkodom, nézelődöm...legalább addig is elterelem a figyelmem az émelygésről :) Igyekszem többet jelentkezni, de mióta otthon is van netünk nem jutok a géphez;) vagy bitorolja "vki", vagy a mosdó előtt kucorgom :(

Ja és hímeztem is minikét - az árvácskás Ricot- de persze a kezdeti lelkesedés után mégsem lett számottevő eredmény és nem készült el húsvétra...meghát közbejöttek bizonyos "dolgok" ;)