2009. július 11., szombat


Boldog 29. születésnapot magamnak! :) Az utolsó bejegyzésem óta új alkotás nem született, egy-két heveny próbálkozás belekapkodás szinten max. 10 x erejéig, de ez nem tekinthető műnek. Az időm jelentős részét a "munka - munkaátadás(betanítás) - alvás - rosszullét - vizsgálatokra várás - alvás" tölti ki, vagyis ezidáig töltötte ki. Viszont egy hete nem kellett a "nagy fajansz-istenhez " járulni, ami vmi hihetetlen élmény!:) Életem apró örömei.;) Baby jól van, anya kevésbé, de vmi majd lesz....szeptembertől itthonról dolgozom, amit úgy várok, mint vmi Messisát, és abban reménykedem, hogy ez azért majd némi könnyebbséget fog jelenteni számomra.
Babácskának is terveztem agyban mindenféléket, de hatalmas sikerélmény lesz, ha sikerül legalább egy minyurin vmit alkotni.
Viszont kaptam magamtól szülibülimre egy új szgépet, már csak nem kéne beájulni este az ágyba rögtön, ha hazaérek, hanem nekiülni kicsit blogba vésni a történéseket....mert ugye olvasásig még csak-csak eljutok napközben, mégha nem is rendszeresen, de írni már nem.Meg arról nem is akartam írni, hogy nem alkotom, ma most épp milyen rosszul vagyok, és hányadik öltözet ruhában sikerült végre beérni a munkahelyemre majd fél órás késéssel.
A kertesházból fakadó előnyök - gyümölcstenger - kiélvezéseképpen főztem némi kajszi lekvárt, meggy befőttet, kajszi befőttet - szombaton, a nem kevés felesleget, pedig a barátosnémnak ajándékoztam.Már annyira tüchtig vagyok, hogy ihaj!:) Csak kamrapolc kellene, mert újfennt leszakadt és a földöm ládákban hevernek a befőzményeim. Ennél nem érdekesebb dolgokról tudok beszámolni mostanság....Ja meg selejteztek 2 helyi könyvtárban, mi meg elhoztunk vagy 25 ládányi ingyen könyvet, amit a konyha ill. ebédlő közepére halmoztunk, folyton bukdácsolunk bennük és úgy nézünk ki, mintha épp költöznénk. A könyvtárszoba(ebédlő) maradék szabad falát is be kell könyvespolcozni, hogy elférjenek... de legalább babácskának tudok miből mesét olvasni:)) Nagy vágyam volt a könyvtárszoba, ami már tavaly félig megvalósult a saját könyveimmel, na mostmár aztán meglesz, tuti meglesz :))