2011. január 13., csütörtök


Emlékeztek még a Tesori Italiára !? És a hozzá kapcsolódó bejegyzésre még a régi blogomból? Fogadalmamhoz hasonlóan ismét elővettem a samplert, jól kibontottam és újrakezdem egy nagyobb anyagra - ez lenne az első lépés. A második a hozzá kapcsolódó recept erre a hónapra, ami még várat magára, de majd végiglapozgatom a receptjeimet és keresek vmi liguriai specialitást. A harmadik, hogy újra élesztem a honlap oldalán is az aktualitásokat.

Belefogtam közben a párom ajándékába is, félkész az első traktor elsősorban hiányzó cérnák okán...kell vmi jó kis DMC lelőhelyet találnom a közelben.


Mutatok képet a kertemről. Vagyis inkább arról ami megmaradt belőle. A kép felső részén látható a vasárnapi állapot, az alsón a szerdai - két nap tűzoltók általi folyamatos szivattyúzás után. Hát mit mondjak, siralmas. De így legalább nem folyt be a házunk elé a lépcsőre ill. biztosan újraértelmezzük a kertet.

2011. január 7., péntek

Forrás: Poule&Poulettes c. könyv, némileg Cimpisítve

Elkészült a "nagy mű"! :) Mondjuk Pötyike mellett nem kis művészet bmit is hímezni. ;) Na de a lelkesedés töretlen nekiállok a Párom szülinapi ajándékának-nyomtatás kész, már csak anyagot kell vadásznom és megnézni megvan-e hozzá minden cérnám és már csaphatok is a lecsóba! :))

Határidő május eleje, mert még keretezni is kell. A téma mondjuk tőlem elég idegen, de Ő imádni fogja.De, hogy a hobby-falam is elinduljon magamnak is fogok választani vmit. Beleszerettem mostanság egy új újságba, biztos onnan választok vmit elsőnek. Íme a link egy helyes freebie - vel. (a képet eloroztam...) http://www.lesbrodeusesparisiennes.com/je-brode-au-point-de-croix-sur-de-l-aida/53-la-grille-gratuite.html