2008. április 2., szerda

Hát ezek lennének...kb ezeket tervezem a közeli 10 évben megcsinálni :))) ...anno szégyenfalnak tituláltam, meg napi bontásban más-mást hímeztem, meg 50-es lista, meg miegymás...na mára ezt feladtam...egyszerűen bevallom, hogy szevedélyes MUK-os (Mindig Újba Kezdő) vagyok(már nem tudom hol olvastam..de találó)...viszont megnyugtat, hogy azért mióta hímzek...cirka 5 év, rengeteg munkát készítettem...egyszer csinálok képtárat...túl sok elajándékozott holmim van..hogy azért lássátok nem csak belekapok mindenbe hanem vannak kész munkáim is :) ..."jópár";)

3 megjegyzés:

Györgyi írta...

Szia Heni,
gyönyörű terveid vannak, gyönyörűség végignézni is őket! Ne frusztráljon, hogy keveset haladsz velük, végül is ez hobby, örömszerzés, nem kötelezettség, amit időre abszolválni kell. Az élet is olyan, hogy van, amikor más dolgok kerülnek előtérbe, munka, család, házvásárlás, utazás, esküvő, stb. Természetes, hogy a hobbira kevesebb idő jut.

Nagyon klassz konyhád lesz, az már biztos! Puszi, Györgyi

Kata írta...

Szia !
Nem kis terveid vannak , de tényleg nem gyorsvonat a himzés :-)))
A MUK rövidités eredetileg az én fejemből pattant ki , ám azóta kicsit finomodott és elterjedt :-DDD
(Vagyis az eredeti MUKK a Mindig Újat Kezdők Klubja volt . )

日月神教-任我行 írta...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇