2009. július 11., szombat


Boldog 29. születésnapot magamnak! :) Az utolsó bejegyzésem óta új alkotás nem született, egy-két heveny próbálkozás belekapkodás szinten max. 10 x erejéig, de ez nem tekinthető műnek. Az időm jelentős részét a "munka - munkaátadás(betanítás) - alvás - rosszullét - vizsgálatokra várás - alvás" tölti ki, vagyis ezidáig töltötte ki. Viszont egy hete nem kellett a "nagy fajansz-istenhez " járulni, ami vmi hihetetlen élmény!:) Életem apró örömei.;) Baby jól van, anya kevésbé, de vmi majd lesz....szeptembertől itthonról dolgozom, amit úgy várok, mint vmi Messisát, és abban reménykedem, hogy ez azért majd némi könnyebbséget fog jelenteni számomra.
Babácskának is terveztem agyban mindenféléket, de hatalmas sikerélmény lesz, ha sikerül legalább egy minyurin vmit alkotni.
Viszont kaptam magamtól szülibülimre egy új szgépet, már csak nem kéne beájulni este az ágyba rögtön, ha hazaérek, hanem nekiülni kicsit blogba vésni a történéseket....mert ugye olvasásig még csak-csak eljutok napközben, mégha nem is rendszeresen, de írni már nem.Meg arról nem is akartam írni, hogy nem alkotom, ma most épp milyen rosszul vagyok, és hányadik öltözet ruhában sikerült végre beérni a munkahelyemre majd fél órás késéssel.
A kertesházból fakadó előnyök - gyümölcstenger - kiélvezéseképpen főztem némi kajszi lekvárt, meggy befőttet, kajszi befőttet - szombaton, a nem kevés felesleget, pedig a barátosnémnak ajándékoztam.Már annyira tüchtig vagyok, hogy ihaj!:) Csak kamrapolc kellene, mert újfennt leszakadt és a földöm ládákban hevernek a befőzményeim. Ennél nem érdekesebb dolgokról tudok beszámolni mostanság....Ja meg selejteztek 2 helyi könyvtárban, mi meg elhoztunk vagy 25 ládányi ingyen könyvet, amit a konyha ill. ebédlő közepére halmoztunk, folyton bukdácsolunk bennük és úgy nézünk ki, mintha épp költöznénk. A könyvtárszoba(ebédlő) maradék szabad falát is be kell könyvespolcozni, hogy elférjenek... de legalább babácskának tudok miből mesét olvasni:)) Nagy vágyam volt a könyvtárszoba, ami már tavaly félig megvalósult a saját könyveimmel, na mostmár aztán meglesz, tuti meglesz :))

12 megjegyzés:

helen írta...

Boldog születésnapot!

Dominika írta...

Boldog Szülinapot! :)

Phan írta...

Boldog szülinapot! :)

Kata írta...

Boldog szülit!

Györgyi írta...

Boldog születésnapot!

Judit írta...

Boldog szüüüliii napot!!!

Timici írta...

Isten éltessen sokáig!!!

Pillle írta...

Boldogságos szülinapot! Flóra bulija is tegnap volt :)
Ügyes vagy, hogy ennyi mindent csinálsz. Még ha neked nem is tűnik soknak. Kert, befőzés, munka, babavárás. Nem unatkozol :)

Judilla írta...

Isten éltessen sokáig!!

Jinjury (Jini) írta...

Édes Baby ! Örülök, hogy jól vagytok !! Már alig vártam, hogy írj a blogodba!
1000 puszi

Sofie írta...

Utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok!

日月神教-任我行 írta...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室