2014. július 16., szerda

Mostanában teljesen odavagyok a színházi táskákért, kis szütyőkért.Csodákat alkottak régen, ehhez képest mi max. csak vágyakozhatunk, vagy mint vmi űrkaland bele is vághatunk.Mert elhihetitek, az. Na én nem a minta része, kikurkászás, kivitelezés, oh nem! Maga a zárszerkezet felkutatása - ha netán komplett magunk kiviteleznénk, de ennél még sziszifuszibb egy jó táskakészítő fellelése. Mert az nincs...vagyis én még nem találtam meg. És ez erősen bekorlátozza a terveimet.Pedig vannak ám, főleg ha beszabadul az ember a Puskin Múzeum digitális kiállítóterébe...sírógörcs, egy hihetetlen "azonnalakarom" érzés. Volt már veletek ilyen!?
Gondolatébresztőnek...hátha vkinek beindul a fantáziája...ezek "csak" pénztárcák, mert ehhez legalább zárat lehet levadászni, mégha nem túl csicsásat is, de vmilyen akad.
Itt pedig egy kész kis műalkotás a Puskinból....még megérinteni is fantasztikus lehet.....nemhogy használni!

Azt hiszem nem ez lesz az utolsó posztom erről a témáról !:)

Ps.:a Folvarázsban vannak jó Prym zárak, de vhogy mégsem az igaziak...bár szükség törvényt bont!

3 megjegyzés:

belinda írta...

Szia!
Köszi a gratulációt!:) Ilyen zárakat,sokfélét árulnak pl a Westend-i varrógép-centrumban.Vettem,de még nem mertem nekiállni kipróbálni :)

Cimpulusz írta...

Prymet én is láttam párat, de vhogy nem az IGAZIak! :)

Laucica írta...

http://fabtextil.hu itt is vannak, bár tényleg nem a legszebbek, de néha akad egy-egy mívesebb legalább véletlenül!:) És tényleg ezek a tárcák, jaj, jaj, jaj, jaj!!!