2014. szeptember 23., kedd

Rendezgettem a mintáimat és belebotlottam egy Châtelaine kert mandalába - konkrétan az egyiptomiba -, elkezdtem neten keresgélni és rábukkantam ennek a japán, kínai na és a pompei-i verzióira. Azta, hogy én eddig ezekbe miért nem zúgtam bele teljesen ?!:)Teljesen odavagyok a sok mütyürkéért, millió féle öltésért, csilli-villiért...hatalmas kihívás lenne:



Nagyon aprólékos, ha megnézel egy-egy darabot közelről, millió mini kép, technika....le a kalappal! Bilibe lóg a kezem ...ott a millió megkezdettem...erőt kell vennem magamon és amíg nem fejezem be a Lanartés kertemet, addig semmi egyéb kertecskéről szó sem lehet! Ja és mintám sincs (már van) - DE KELLENE ÁM!;) -fonalakról mütyürkékről nem is szólva, mire azokat beszerzem, addigra meglesz a szépséges megkezdett kertecském is.
Susannás projekt félretéve, nem vagyok megelégedve a színeivel továbbra sem, a gömb kész a többi még várat, az a baj úgy elmegy a kedvem tőle, ha nem olyan lesz, mint ahogy én azt a lelki szemeim előtt elképzeltem.Na ezért van nekem annyi MUK-om. Ezért is. ;) Javíthatatlan vagyok, tudom én!

3 megjegyzés:

Unknown írta...

Én is elkészítettem az egyik ilyen mintát, ékköve a falra tett munkáimnak! Egyetértek. Csúcs!!!
Készítsed és mutasd, bármelyiket választod, örömmel fogom követni!

Szegesdi írta...

Drágám erre gyúrni kell! De egy japánost ki kéne nyomni huginak a másiknak meg egy sziciliaisat vagy mi mert ez nagyon üt!

JRosa_SZG írta...

Grrrrrr...baromi dögös, de ISZONYÚ nagy meló .