2016. április 10., vasárnap

Egy kicsit megkésve de törve nem  :), egy héttel húsvét után elkészült a kis csirkém. Teljesen funkciótlan, de legalább illeszkedik az adott évszakhoz és ünnephez.  Némi megvilágosodással próbálok a saját újságjaimból szemezgetni mostanság, mert már így is kitúrnak a házból, és legalább nyomtatni nem kell...illetve olyan szépek! :) Forrás: Le idee di Susanna, 2007. április.

Forrás: Le idee di Susanna 2007 április, no.:211, Anyag Coats 14 ct Aida, Mouline: DMC

A következő amibe belecsaptam a tűmet egy mini DMC kit, szintén funkciótlan, örömhímzés abban a pár pillanatban amim erre mostanság jut (örök szívfájdalom):

DMC Sweet Temptation Mini Cross Stitch Kit BK1370-Q

A 2016-os KIHÍVÁS-sal még sehogy sem állok, konkrétan még a mintát és az anyagot sem választottam ki, vhogy egyik sem volt megfelelő mikor nekiálltam válogatni...keresem a tökéletest...de vhogy egyik sem az...még! :) Jó bökködést lányok!

2 megjegyzés:

JRosa írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
JRosa írta...

Édi a tyúkocskád ! Én mindig megfogadom , hogy nem veszek újabb újságot, de most is elcsábultam. A régi Susannák isteniek, a mostaniak nagyon elnaggyoltak és az áruk is emelkedett! A 2016-os kihívásra már sok mintát átnéztem, de még nincs konkrét kiválasztottam ..csodás minták vannak a Maria Diaz konyhás könyvben ( Szalay Könyvkiadó), lehet onnan fogok hímezni Esztikének. Most a gyümimanós MUK-nak álltam neki. Puszi