2017. december 21., csütörtök

Jó nagy kihagyás után jelentkezem újra, most sem hímzéssel, hanem egy olvasási kihívással. Mint nem titok hárman vagyunk testvérek, mindenki 10-10 könyvet tesz hozzá a nagy közös listához. A projekt egy éves, 2018. január 01-el indul. 2017-ben elolvastam 317 könyvet, jupi, és még nincs vége! Régen is így volt, totál fanatikusan bele tudok veszni, talán ezért sem hímzek mostanában, de ami késik nem múlik! Legalább látjátok, hogy változom....de azért hímezni is fogok terveim szerint két ünnep között bökök kicsit, hogy újra rákapjak az ízére...mert mindig így van, ha van egy hobbym akkor szívvel-lélekkel bele tudok feledkezni.


Szóval jöjjön a lista - Kihívás 2018 :
1.Albert Sanchez Pinol - Hideg bőr
2.Böszörményi Gyula - Leányrablás Budapesten
3.Calia Read - Elborulva
4.Claire Contreras - Üvegszív
5.Jane Corry - A férjem felesége
6.Louisa Young - Drágám, tudatom veled...
7.M.L.Stedman - Fény az óceán felett
8.M.J.Arlidge - Ecc, pecc
9.Miklya Anna - Jonás és a szürke hadsereg
10.Okváth Anna - Más állapotok

Elvileg ha egyet kilőttem írok róla egy kis szösszenetet...elvileg! :) De azért írok! ;) Így legalább visszaszokom a blogolásra.

2 megjegyzés:

JRosa írta...

Szuper a lista ! Már ki is szemeltem melyikeket olvasom majd el először. Szóval "csak" 317 könyvecske 2017-ben ? Öhm, Öhm.. én ezt a szintet az életben nem fogom elérni! Most a könyves periódusodat éled, régebben is volt ilyen hogy faltad a könyveket :-D. Majd visszatér a hímzös kedved is nyugi.

Jucus írta...

Követem az ötleteket!
Azzal a Böszörményi könyvvel elültettétek a bogarat a fülembe, már nézem is a Libriben!