2007. november 20., kedd

Alkotói válságban vagyok...azt hiszem már régóta, inkább csak erőlködtem...a válságom abból áll, hogy esténként nincs erőm belekezdeni a hímzésbe...egyszerűen csak ülök és bambulok ki a fejemből 19:30-21:00-ig aztán alvás....ha nem bambulok, akkor olvasok....szóval mindent csinálok csak nem hímzek...vagyis nem mindent csak ezt a 2-t....szóval kiégtem...azt hiszem....sorra buktatom be a projektjeimet....még jó, hogy a PIF egy éves időtartamú...Ityamomé kész-átadva-, Ercsué meghímezve varrni kellene..már vagy 2 hónapja...aztán ottvan Judillám ajándéka ami elkészült 1 verzióban csak randa-nekem-.........hogy tudok én minden hímzésemet varrással elrontani!?..rejtély...nem jutok el a postáig...elvesztettem a címet... Évimnek van egy 10x-es ajándékkezdeményem - hiányzik még vagy 500x-, ami már nagyon úgy néz ki, hogy bedől....egy szabad hétvégém se lesz már idén....ilyenkor belegondolok abba, hogy egy évvel ezelőtt még arra is volt időm, hogy Zsuzsi boltjába bökködjek...szégyen...úgy jártam, hogy lassan már csak nézegetem a szép munkákat, én meg semmi...pedig a Kedvesem kezdeményezte, hogy menjünk el jövőre xszemes kiállítást nézni, mert olyan szépségeket látott a katalógusaimban, hogy ezt meg kell néznie élőben....az a gond, hogy semmi se tud lázba hozni...mintha a munkahelyemen kiszívnák belőlem az energiát...az életet...folyamatosan görcsölök vmin...vagy csak rossz passzban vagyok...az is meglehet:)
Iszonyúan fázom, pedig ég a tűz a kandallóban....az agyam kívánja a bökködés adta relax-érzést, egyszerűen csak a tettig nem tudok eljutni....na ez miért van csajok!?...tudom én, hogy mit kellene csinálni egyszerűen csak nem tudok erőt venni magamon és megtenni....
Miközben itt vinnyogok nektek megettem fél tábla tejszínes-rumos csokit...szuper fini....vmi agybajom lehet:)..hisz a lelkem rendben van...a magánéletem már-már példaértékűen harmónikus...a munkám érdekes csak a vezetőség hozzáállásával vannak gondjaim...akkor mi lehet a gond!?Mondom én agybaj nagy baj :) Még másfél csík és benn van a csoki...;)

3 megjegyzés:

Timici írta...

Henikém:), akkor már ketten vagyunk. Pont ugyan ezt diagnosztizáltam tegnap este magamon. Napközben iszonyat sok kreatív ötletem van, de a gyerkőcök miatt nincs időm a megvalósításukra, mire ágyba kerülnek és csinálhatnám, se kedvem, se erőm hozzá. Vagy ideülök a géphez és csodálkozva végignézem ki mit alkotott vagy mintákat nézegetek, de másra nem futja, végül dolgom végezetlenül ágynak esem. Pedig hiányzik az alkotás öröme, az az érzés, ahogy alakulnak a dolgok a kezem alatt, én sem értem...:(

bucilla írta...

Hát az a szörnyű tényállás lányok, hogy én is beállhatok mögétek a sorba:((( De sztem nálam az időhiány... annyira kifárad az agyam is és a testem is a melóhelyen, hogy otthon már nincs idegem, és energiám böködni. Régebben még késő este is képes voltam rá, de az utóbbi időben nem megy egyszerűen:( Remélem januártól megváltozik a helyzet, akkor bent uborka szezon lesz, és talán jut energia másra is, nem úgy mint most!

Cserny Cherry Ildikó írta...

na, akkor csak annyit mondok én is, hogy detto, detto, detto.