2007. december 28., péntek

Hatalmas adag kávéval felturbózott capuccinót iszom és azon elmélkedem, hogy vissza kellene pörgetni a tavalyi "fogadalmaimat" a régi blogomban....RP szivecskét akarok hímezni, de mielőtt arról áradoznék kicsit tényleg átértékelem az évet..a fogadalmaimat...bemásolom ide a régi bejegyzést így könnyebben visszaemlékezünk ugye csajok!? :)

********************************************************

Készülök a házibulinkra, melyet stratégiai okokból nem nálunk, hanem a barátnőméknél tartuk, enyém a partyfalatkák-része övé a hagyományos malac-lencse vacsi...sütöttem minifasirtot, főztem tojást kaszinózósnak:) és félkészen meredezett a körözött...beviharzott a zuram..."a fasirt szar, a tojást túlfőzted...a másik mi akar lenni!?" így vette kezdetét a mai totális megsemmisülésem...rongy asszony vagyok...ennek tükrében eképpen alakul az újévi fogadalmam:

1./lefogyok, mert egy hirzsíkelős disznó hozzám képest bájos jelenség, meg egy czoj rondán mutat menyasszonyi ruhában

2./ jobb "kedves" ill.feleség leszek-ez egy új fogadalom, az élet indukálta azt hiszem:)-

3./ nem fogom felkapni a vizet a zuram baromságain, mert totális értelmetlen egy kockafejű programozóba bmilyen rációt beleverni

4./elhelyezkedem a totálisan túlterhelt munkaerőpiacon és hasznos tagja leszek a társadalomnak-HEJ!:))

5./kevesebbet hímzek másnak, többet magamnak és nem lesz 5-nél több megkezdett munkám (a 3-at kitöröltem, mert irreális a mostani tizenvalahányat szemben...nem tudom lecsökkenteni ennyire drasztikusan)

6./ több levelet írok tesómnak, ugyanis idén csak egyet írtam..(tavaly azt fogadtam meg, hogy kevesebbet írok, mert Ő 3-nál többet nem bírt kierőszakolni magából, míg én havi rendszereséggel bombáztam)

7./többet törődöm a barátnőimmel, húgaimmal és az anyukámmal

....

Jövő dec.31-én jó lesz visszanézni, és belegondolni mit sikerült megvalósítanom a fogadalomhalmazból...

Ha ennek felét meg tudom valósítani elégedett leszek, de ez persze nem tántorít el attól, hogy az összeset halál komolyan megfogadjam...úgyis csak én tudom...;)

Egy boldogabb új évet nekem:) meg mindenkinek......

*************************************************************
Hát ez elég komikus azért !:)) Irtó sok minden történt velem ebben az évben...új lakhely...új szerelem...2 munkahely..új emberek...kollegák..barátok...elvesztett régi barátok garmada...
Az év vége hasonló...minifasirtokat fogok gyártani, meg csirkemell tortát, kaszinó tojást, salátákat...és igyeszem nem elrontani, ha már azt mondják, hogy egyébként istenien főzök, csak ez vhogy mégse az igazi:)

1./ - legfogytam 15 kg-t aztán visszahíztem, szóval a 2008-as évet ugyanúgy kezdem, mint a 2007-est..mármint fogyi témában :))), a különbség annyi, hogy a mostani Kedvesem így szeret ahogy vagyok, sőt tilos fogyizni...;)

2./ - másnak lettem "kedvesebb"Kedves, és nem készülök férjhezmenni, csak saját -közös- lakást venni és összeköltözni, de tényleg jobb lettem...még toleránsabb vagy csak az új Kedves ennyire totálisan más!?Hm....szóval csak annyi, hogy nem akarok zsörtizni, ha a "parasztjai" vasárnap délben hivogattják hülyeségekért...ezt még tanulni kell...

3./ - hát ez már megdőlt! :)) Nincs új fogadalom ;)

4./ - elhelyezkedtem .... 2-szer is! :) Elfogyasztottam egy munkahelyet, most a másodikat gyűröm, meg az is engem...."gyűlölök és szeretek" munkahely...az okok ismertek....de hasznos tagja vagyok a társadalomnak...engem fél a GKM :)) nameg a helyi "polgik" ;)

5./ - alig hímek és ezt úgy utálom ! :((( Másnak szinte semmit, barinőimnek picinkét....pedig úgy szeretnék nekik vmi grandiózus csodát, aminek tudom, hogy igazán örülnének, hogy tényleg kifejezhessem mennyire szeretem őket, de egy akkora puding vagyok ... bedarált engem is a munkaerőpiac nevű húsdaráló .... vagy egy rakat bedőlt munkám..pl SAL :( ... még mindig álmom hogy megcsinálom a Tresori de Italiat, meg a Casa mia 2007-es angyalos SAL-ját ... kéne egy SAL magamnak....vagy akik úgy érzik, hogy csatlakoznának...kéne vmi kényszerítő erő, hogy átlépjek a hímzésválságon ... VKI!???CSINÁLJUNK MÁR VMIT KÖZÖSEN!!!!
Még mindig rengeteg megkezdett munkám van....osztódással szaporodnak...nem fogadok semmit :))

6./ - nem írtam egy levelet se Tesómnak, viszont itthon volt 3 hónapig...SMS-zünk inkább, meg ritkán chatelünk, e-mailezünk....ezt újra megfogadom... (irul-pirul)

7./ - IGEN!!! Többet kell törődnöm a barátnőimmel, idén totális csúfot szenvedtem, ők velem voltak a legnehezebb percekben is, én meg .... még hímezni se hímeztem sokuknak...nagyon szégyenlem magam....nincs mentség... ezt is újra megfogadom, csupa nagy betűkkel...

8./ - többet fogok blogolni..gyászos az idei év második fele...

9./ - kevésbé leszek befásult...ez régen jobban ment ... mondjuk nem is gályáztam napi 10-12 órát ....

10./ - veszek egy nagy levegőt és kevsebbet költök a hobbymra... na erre kiváncsi vagyok tudom-e tartani ;)

11./ - megveszem életem első saját tulajdonú lakását ... ezt kell... nincs mese....és megtanulok fúrni-faragni, barkácsolni...már van szakirodalmam és egy 3:1-ben fúróm :)

Hát nem semmi azért...jövőre jöhet az újabb számvetés .....nagyon kiváncsi vagyok...bár egy kevésbé mozgalmas év se lenne rossz ;)

5 megjegyzés:

judilla írta...

Ne keseregj! Nagyon is jó dolgok történtek veled ebben az évben.Csupa változás, csupa újdonság... És ezek jó dolgok.:)
A jövő év meg még jobb lesz!:D

helen írta...

Én igyekszem a közösen kezdett SAL-t kivégezni, és közben arra gondolok, hogy másnak is lesz rá ereje :)
Tolerancia... kérlek, kérlek, ne dobd ki párod bentre szoktatott kutyiját! Mióta szóba került, állandóan rosszakat gondolok és ez rossz érzés :(

Nina írta...

Én épp most indítok egy SAL-t, Bent Creek, ha van kedved..... :))

judilla írta...

Évi, én nagyon röstellem, de a sal-t nem biztos, hogy befejezem. Nagyon más lett a minta, mint aminek elindult./pirulok rendesen miatta...

zsuzsa írta...

Legyen szép, szebb éved! Sok-sok új és hasznos dolog történjen veled!
Örülj a munkádnak, fordítsd hasznodra minden új tudásodat, tapasztalatodat! És legyen elég időd a hímzésre! Szóval sok-sok jót kívánok!