2008. április 1., kedd


Új blogokat vettem fel a "blogok amiket olvasok" listámra, név szerint : Alda, Norvéghalász, Györgyi, Kata, Lapplisor, Sofie, Tündérke :)
Vettem ma egy antik nappalibútort, ha jól sorolom be kb. neobarokk lehet, egy nagy kerevet, 2 fotel és egy asztal ...csodás...még nem tudom hol fogom tárolni, amíg megvesszük a házikót..találtam hozzá való szekrényt, kézifaragású, diófa...lehet azt is megveszem...és akkor ezzel kész is a nappali..ja meg egy csillárt még felhajtok...vmi kovácsoltvasat..vagy nem is tudom...
Meg van még egy meglepi magamnak, de csak akkor árulom el ha sikerül...vagy már beszéltem róla!? nem is tudom olyan szórakozott vagyok...kaptam virágcsokrot a kollegáktól, tortát, csokit, képeslapot és pálinkát :) ...boldog utónévnap nekem...
Sütit sütöttem - kókuszos-csokis-rumos (Iancsa féle - örök hálám azóta ezzel brillírozom mindig!!) - ebédet is főztem - császárburgonya - de se hajat nem mostam, se nem hímeztem...viszont olvastam 11-ig ;)
Nemsokára megérkezik reményeim szerint az antik csipkém is amit icitáltam a teszveszen...160*12 cm...egyszerű rózsamintás filet, alul hullámmintás...ebből csinálom az "osztrákos" vitrázs függönyt a majdani konyhámba.

2 megjegyzés:

Nina írta...

Meg sem mutatod képeken a szépségeket? :))

Sofie írta...

Köszi a link bővítést! :-)