2009. január 15., csütörtök

Szazu kérdése kapcsán eszembe jutott, hogy milyen jó, hogy nem vagyok zöldség, mondjuk paradicsom, aki/ami (kinek mi:) csak él bele a világba , születik, megnő, megéri, megesszük vagy megrohad a száron. Mert ugyehogy vannak terveim - hímzésileg is - és nem vagyok paradicsom! :) Bár már kerekedem ;)
Tegnap nem hímeztem :( Külzdöttünk az elemekkel, ami itt szó szerint a fűtés, mert nem akart begyuilladni vagy egy óráifg aztán éjszaka 3-kor kialudt és szintén nem tudtuk újra begyújtani...semmi szellőcske, semmi légmozgás, 0 (azaz zero) huzat a kandallóban. FÁZ!!!! És reggelre fájt a torkom is...na és a dráma fokozása...BUSSZAL KELLETT JÖNNÖM . Mert ugye ma reggelre már a tegnap kimaradt mi kis "kukackánkon" (Csongrád-Gétér-KKfháza-Kmét) is esett az eső, és le is fagyott. Na elmondanám nálunk, az 1000 főt alig elérő Gátércityben, mindenkinek sikerült leszórni a járdát vmivel, na az már a kméti értelmiségi kertvárosban nem sikerült.Hogy essen mind egy hatalmasat a másik háza előtt.Mert én ezt tettem.Akkorát tanyáltam, mint a ház.Gyerekkorom óta nem estem ekkorát.Fáj a hátsóm és a fejem, a hátam is bevágtam, de az köszöni tünetmentes. I love városi "szóróreflexnélküli" értelmiségi kertvárosbanlakók.

1 megjegyzés:

Timici írta...

:( sajnálom, hogy estél, én homokot szórtam, mert a sót nem szeretem, mondjuk nem igen használják a járdánkat, de jobb a békesség
remélem sikerül ma a fűtést megcsinálni, hogy ne fázzatok