2009. február 17., kedd


Ömlik a hó. Kocsival jöttem, de lehet busszal kell hazamennem, annyira szakad...és meg is marad minden egyes pihe úgy látom :(. Mivel tegnap éjszaka dolgoztam így nem tudtam hímezni a monocrom SAL-omat (még tavalyi lemaradás), pedig vasárnap befejeztem a7. blockot. Már "csak" kettő van hátra:)) és mehet a keretezőhöz utána pedig az ágyunk fölé.
Sziciliában élő húgocskám kiválasztott magának egy tésztás képet egy régi DFEA-ból. Namármost ez így rendben is lenne, csak nincs meg hozzá a kulcs...vagy kutatómunka vagy pedig választok önhatalmúlag neki egy másikat, ami tésztás.
Amúgy jól vagyok, alkotok is de sajna kevesebbet, mint szeretném.Persze grandiózus ötletek mindig vannak a fejemben.
Nemsokára jön vmi agykúrkász - volt egy személyiség teszt - azt fogja személyes elbeszélgetés keretében kielemezgetni...előzetesben annyit tudunk 2 főnek nagyon rossz lett. Kérdem én mi a rossz?Biztos kiderül vmi bődület rólam :)..na majd referálok.

(Ez azóta megtörtént, semmi olyat nem mondott amit ne tudtam volna eddig is magamról, szóval a két kiugróan teljesítőben nem vagyok benne :)

Páromtól megkaptam az ukázt: próbáljak vhogy hazadöcögni a kicsikocsimmal, aztán holnaptól buszozhatok. Mit ne mondjak bennem van a félsz.
Ma este lasagnét sütök, és előveszem a SAL-omat...és csak ha kész akkor mutatom meg...bibibibbi :))

5 megjegyzés:

Jini írta...

Teljesen rád bízom.. akár témát is változtathatsz... tudom úgy is nagyon szuper lesz :-)..csak konyhás legyen légyszi - légyszi ;-),:-x

csicsóné írta...

Látom szabad kezet kaptál:)
Tessék már mutizni a hímzést,mert nagy lyuk lesz az oldalamon!
Remélem rendben hazaértél...

Phan írta...

Kukkants be a blogomba, kérlek! :)

carol31 írta...

Nézz be hozzám is kérlek! :-)

Dominika írta...

...és hozzám is:)))