2015. szeptember 6., vasárnap

Tegnap családi kiránduláson voltunk Hódmezővásárhelyen és megnéztük az Kézimunkaház/Évakézimunka első vásárhelyi kézimunka kiállítását is. Kivételesen video beszámolóval, mert KTG-nél volt a gép én inkább aktívan nézelődtem és vásároltam ;)
Főszereplő a kis "mini-terorristám", de így kézzelfoghatóbb a méter és az elrendezés. Láttunk sok szépséget, kb. fele-fele arányban voltak saját munkák és pályázatra beadottak. Láttam ismét Châtelaine kert mandalát
- nagyon  szép volt, megint totál beleszerelmesedtem - olyan azonnal kell egyet csinálnom érzéssel - voltak szép Lanarték és DIM-ek, össz-egészében nagyon pártolom a kezdeményezést, végre vidéken is van lehetőség megmutatkozni, bemutatkozni. Még az is lehet, hogy jövőre én is nevezek van mivel/lesz mivel (jól áll a jégmadaras Anchor MUK-om csak itt súgnám meg...). És most a teljesség igénye nélkül pár kép amik tetszettek:

2 megjegyzés:

Anik írta...

Köszi a beszámolót!!! Szerintem is tök jó, hogy egyre több vidéki városban is rendeznek kiállítást!!!! Nagyon szép művek voltak kint!!!

Beáta Tüzes írta...

Nagyon szépek! Köszi a képeket.