2015. július 26., vasárnap

Voltunk tegnap Esztikével az Országos Keresztszemes kiállításon. Nagyon kevesen voltak a nézelődök és a nevezők is, vhogy mintha a tavalyi felére redukálódott volna csak az egész. Sajnálatos, pedig ihletért mentünk, ha már a meló mellett annyira kicsi időt tudunk lopni a hímzésnek. Na de azért láttunk egy-két érdekességet! :) Oda voltam az Anchor Titanic képéért - végre látom készen is, Anik is ezt hímzi, az oldalán lesegetem mindig a haladást, de így....huuuuuu még a végül elcsábulok!:))) A TG "Isztambul" varázslatos készen, nagyon igényes, szép munka, nálam ő a megosztott első a Titaniccal. Ami még tetszett az két párna egy DIM rózsacsokros és egy Lanarte szintén rózsacsokros...jó ötlet...én mondjuk elsőre nem párnának készítettem volna az eredetileg faliképnek szánt műveket, mert kb. 1 nap alatt a gyerekek leamortizálnák, de ha már nagyok azt hiszem simán bele merek vágni egy ilyen projektbe is! Gratulálok az alkotónak, szép egyenletesen hímez, sehol egy túlhúzás még a tűzéseknél sem, pedig abból rengeteg volt a DIM-ben. És láttam egy pici képet, ami blogon nem igazán ragadott meg, élőben viszont uhhhh: "Elise" fantázianéven futott... a kerettel együtt olyan kis bájos. Tetszett még Judesign barna verziós RP fája, és Ágnesördög mindig tökéletes "Moulin Rouge"-a. A tulipános sampler láttán megint feltört bennem az antik samplerek utáni vágy, igyekszem elnyomni magamban mert már így is sok a MUK-om, meg azért tervem is van még idénre.;) Persze ez nem akadályozott meg abban, hogy kicsit shoppingoljak - persze csak módjával - de azért egy két dolog beficcent a kosaramba.:)
Az alsó lefelé fordított egy titkos projekt, majd kb. egy év múlva beszámolok róla. :)

Esztikének körözök  pár képet:

A képeket Anik készítette.

A sorozat 9 képből áll, de nem tudom milyen minta ez és mi a címe, talán RTO?

Mutatom a kihívásomat is, mert túl vagyok még egy állomáson - receptkönyv/sütis könyv:
Kihívás 2015' 3/4
Profilo 2013 szeptember, Anyag: Bucilla, Mouline: DMC

Még egy van hátra: a kis bizgentyűk és a tél, így marad a Karácsony,. mint téma, de hogy mit, és miből...talán Susanna karácsonyfadísz....hm.... ha ez is megvan nekiveselkedhetem a készre varrásnak és egy MUK-nak, és KÉSZ az idei kihívás!:) Még "csak" július, így van remény. ;)

5 megjegyzés:

CathlenKata írta...

Látom egész szépek ficcentek a kosaradba :-)

Anik írta...

Köszönöm a dicsérő szavakat, igazán jól esik... :)))

Én is meglepődtem, hogy milyen kevés kép volt. Én a megnyitó után pár órával mentem, kb. 3-an voltunk az egész teremben....
A szervezőknek nagyon el kéne gondolkodni, hogy miért van ez így....

Szépeket vásároltál, jó hímezgetést!!!

Beáta Tüzes írta...

Erről idén lemaradtam, így köszönöm a beszámolót!

Szegesdi írta...

Nagyon pofas az az alma! :) Majd megmutatom en is miket szervaltam :)

JRosa írta...

Sajnálom, ha csalódás volt, pedig már nagyon vártam ezt a beszámólót és a sok-sok fotót.Most keveset fényképeztetek :-( A facebookos hímzős csopiban is csalódottan beszéltek a kiállításról, sokaknak nem tetszett a vörösön vörös tündér.