2015. december 26., szombat

Elkészült a nagy mű, december 23-án este 11-re, épp időben! :) Az utolsó választást módosítottam és három karácsonyi kis edénykét hímeztem egy régi Ricamare-ból. Szeretem ezt a mintát, egyszer már meghímeztem az egyiket, hálás kis darab, remélem Eszter is ugyanígy szeretni fogja!
Kihívás 2015' 4/4 
Anyag: Zweigart Aida 14 ct, Mouline: DMC , Minta: Ricamare, 2002 október

És most egy közös kép így befejezésül a 2015-ös kihívásomról - (amiből csak az egy MUK kivégzése hiányzik, de hát épp ezért MUK, mert nincs kivégezve ;) :
 KIHÍVÁS '2015
Boldog Karácsonyt Eszter! Használd őket sok szeretettel , mert nem a szekrénynek dolgoztam egész évben, tehát tessék nem elkonzerválni!!

Jó volt ez a "kihívásosdi", bár nem sok időm volt blogolni, de legalább alkotásra sarkallt, mégha picinke csodákat készítettem is...ismerve az idei évet és munkatempót, ha nem lett volna az a kihívás és az ehhez kapcsolódó hajtóerő, hogy ti már hol tartotok, és csak azért is én is megcsinálom, nem hímeztem volna egy x-et sem! Szóval köszi Lányok!

Jövőre is terveztünk, igaz kicsit másképpen: megfordítjuk a kört és micsoda meglepetés, jövőre Ginának hímzek! :) A 2016-os kihívás: egy kötény, egy MUK kivégzése, és a titkos meglepetések elkészítése Gina és Domenico 10. házassági évfordulójára, KTG 40. születésnapjára és Eszter 30. születésnapjára. Ezekkel csak az a baj, hogy mutiba viszonylag kevés lehet, hát majd meglátjuk hogy bírom. Gináéba ma belecsaptam - életem legramatyabb hímzése lesz azt hiszem, négyszer bontottam ki  ugyanazt a tenyérnyi részt, három szálas és én utálok 3 szállal hímezni...szóval lehet ha nagyon felbosszant kivágom a kukába, vagy odaadom Eszternek fejezze be ő a nagyobb részt :)))) !

3 megjegyzés:

CathlenKata írta...

Mivel vége a karácsonynak , így Boldog hímzéssel teli Új évet kívánok!

JRosa_SZG írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
JRosa_SZG írta...

Gratulàlok, nagyon szépek lettek :D ! A 2016-os évben sem fogunk unatkozni lànyok, én már elkezdtem nézegetni a kötényre való mintàkat. Kàr, hogy a "titkos" projekteket nem publikàlhatjuk , csak majd az ajàndékok àtadàsa utàn. Engem a legjobban az motivàlt ha làttam a blogotokon, hogy ti màr nàlam elôbbre vagytok egy-egy kihívàssal.