2007. július 23., hétfő

Miért van az, hogy mi nők mindig "kifogjuk a tutit"!????
Gimnazista korom óta gyantáztatok, már egy kisebb vagyon vándorolt át a kozmatikusom pénztárcájába az enyémből...és nem csökken...nem nyengül...nem semmi....:( Úgy irígylek minden szőke nőcit...legalább nekik nem látszik...és a borosta.....ahhhhhh....rém kiábrándító lehet férfi szemmel ha még nőivel sem piskóta!

Kaptam szülinapomra magamtól egy epillátort - rövidke életem folyamán a 2.ilyenem - az előző egy Braun volt .... hatalmas kudarc, irtó fájdalom, kipattogzás..minden amit csak akartok....
Másodikat komoly netes "esettanulmány-olvasás" előzte meg, beruháztam és vártam a csodát.
Philips Satinelle Ice 6503...hipermodern, heves-jeges, enyhén visszafogott randi-rózsaszín, metál mályva-lila széllel:)....hm...az nem mondom, hogy fájdalommentes, de a jeges hűtőke nélkül is egész jól boldogultam vele...csak egy mély levegő kellett:)....a "hónaljkutya" a legborzasztóbb akárki akármit mond.... a csoda eljött tehát, akkor mókolok amikor akarok, addig ameddig, nincs bejelentkezés, sorbanállás, pirulós bikinivonal mutigatás, viszonylag fájdalommentes, tehát normál keretek közti gyantázáshoz hasonló élmények után síma és szuperszexi lettem, 4 alkalom után megtérül a beruházásom.
Az alapproblémáim azonban nem oldódtak meg:a 3 fázisú szőrnövekedés miatt mindig maradnak "alvó ügynökök":) - fene vigye...szőrbenövést továbbra is ki lehet pipálni....és ami a "serkenj fel kegyes nép"-et illeti...ugyanolyan irrizáló viszketés előzi meg az újabb beavatkozást ... tehát amikor kibújkálnak a drágáim úgy érzem magam, mintha rühes lennék...szégyen nem szégyen....mit nekem áztatás, meg türcsis dörzsizés meg hókusz-pókusz...ami viszket az viszket...2 mm után vége...de addig....
Örök hálám üldözni fogja Nyulit az biztos, hogy rávillantotta figyelmemet a szerkentyűre, de ha vki az előbb vázolt velős problémámra is megoldást tudna nyújtani...hátttt....nem lennék hálátlan;)

1 megjegyzés:

Aranyalma írta...

Szia!
Az alapvető problémára nem tudok sajna megoldást, bár van ugye a végleges szőrtelenítés. Kissé hosszadalmas, meg viccesen is néz ki némelyik kuncsaft, aki belemegy ilyesmibe.
De a szőrbenövésre tudok valamit! Minden tusoláskor jó erős dörzsi-dörzsi természetes anyagból. Kapható minden DM és Rossmann és ki tudja még milyen áruházban. Kibújnak tőle a kis szőrkezdemények! =)